רעיונות ואסטרטגיות מסחר - האנליסטים שלנו סוחרים
האנליסטים שלנו סוחרים – הצעות המסחר ל-16/07
20:30 | 17/07/2010
דייויד סונג, אסטרטג מטבעות
הבחירה שלי : לצאת מה-EURCAD
המומחיות שלי: ניתוח פונדמנטלי משולב עם ניתוח טכני
זמן מסחר ממוצע: 1 – 3 ימים
בעקבות המלצת השורט על ה-EURCAD בשבוע שעבר, נלחצתי מחוץ לשוק לאחר שהזזתי את הסטופ לרמת ה-SMA ל-10 יום ואני מתכוון להשקיף מהצד לעת עתה. יחד עם זאת, אני עוקב אחר הצמדים EURGBP ו-EURJPY בעוד האירו נותר במצב של קניית יתר משמעותית. על כן אני אשמור על התחזית הדובית שלי במהלך השבוע הקרוב ככל שהתחזית הכלכלית צפויה לחזק את הצפי הדובי עבור גוש האירו.
ג´ואל קרוגר, אנליסט מטבעות
הבחירה שלי : מחוץ לשוק
המומחיות שלי: פונדמנטלי וטכני
זמן מסחר ממוצע: 5 - 30 ימים
בעוד האירו נסחר ב-1.3000 בעקבות מסע התחזקות חד במהלך הימים האחרונים, אנו צופים מסחר תנודתי ועקלקל ביותר. על כן אני ממליץ להישאר מחוץ לשוק עד שיזדמנו הזדמנויות ברורות יותר.
ג´ון ריוורה, אסטרטג מטבעות
הבחירה שלי: להישאר לונג על ה- USDCAD
המומחיות שלי: ניתוח טכני ופונדמנטלי
זמן מסחר ממוצע: 2 – 4 ימים
הייתי זהיר מספיק כדי לא לרדוף אחר הצניחה הדובית של ה-USDCAD במהלך השבוע שעבר כאשר הצמד לא פרץ מתחת לרמת ה-SMA ל-100 יום ב-1.0295. לאחר מספר בחינות כושלות קיבלתי עידוד להיכנס לונג על הצמד ובשבוע האחרון הזהרתי מפני אפשרות של היפוך חד, על רקע שובה ההדרגתי של שנאת הסיכון לשווקים. ההתקדמות הנוכחית האטה לקראת נסיגת פיב´ 50% ואלו שעדיין לא נכנסו לונג יכולים לטווח את נסיגת 61.8% ב-1.0600.
מאמרים טכניים נוספים :
- שורט על ה-AUDUSD, סטופ ב-0.88, יעד ב-0.8620
- ניתוח שבועי של מדד הסנטימנט הספקולטיבי של FXCM