כניסה לפורום סוחרים  ניהול חשבון  קורסים במט"ח  הפקד לחשבונך  פתיחת חשבון תרגול  פתיחת חשבון אמיתי
 רוצה שנתקשר אליך?  צ'אט בזמן אמת צרו קשר
 
מרכז מידע והשכלה סחורות ומדדים מסחר במט"ח חדשות, אנליזות וכלי מסחר דף הבית
חדשות, אנליזות וכלי מסחר|חדר איתותים|ערוץ ההשקעות|
 

כתבות קודמות

קפה של צהריים: סיכום פונדמנטלי וטכני של אמצע היום לכתבות קודמות

השאלה היומית -המכללה המקוונת של FXCM לכתבות קודמות

לקראת המסחר באירופה לכתבות קודמות

טכני יומי - ניתוח קלאסי לכתבות קודמות

טכני יומי - גלי אליוט לכתבות קודמות

פונדמנטלי יומי - סיכום יום אתמול בשווקים לכתבות קודמות

איך יגיבו השווקים לכתבות קודמות

שווקים מתפתחים לכתבות קודמות

לקראת המסחר בניו-יורק לכתבות קודמות

שערים מצטלבים לכתבות קודמות

פרסומים יומיים - השאלה היומית -המכללה המקוונת של FXCM

שאלת היום – המכללה המקוונת של FXCM


00:01 | 22/05/2009    מאת ריצ'רד קריבו
                                      קינן מריאסין

הלימודים במכללה המקוונת של FXCM והאינטראקציה בין התלמידים למדריכים מספקים שפע רב של תובנות, טיפים ולקחים הרלוונטיים לכל סוחר. על כן, החלטנו להביא בפניכם מדי ערב טעימה מהנעשה באתר המכללה, ולהציג בפניכם שאלה נבחרת של אחד הסטודנטים ואת תשובתו של מדריך הקורס – כך שתוכלו גם כן ללמוד מניסיונותיהם של התלמידים ליישם את החומר הנלמד בקורסים.

אם יש לכם שאלות לגבי הניתוחים הטכניים ועצות המסחר, אם יש לכם טרייד משלכם או התלבטות לפני עסקה – כנסו לפורום שלנו בניהולו של מדריך הקורסים מריו רוטר

שאלת סטודנט: 
אני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר שבמגמה יורדת תהיה מגמה עולה... או שבמגמה עולה תהיה מגמה יורדת. זה לא נשמע לי הגיוני. 
 
תשובת המדריך 
תאמין לי שאתה לא לבד בעניין הזה...

האם אי פעם שמעת את הביטוי "צריך לקחת 3 צעדים אחורה לפני שהולכים 5 קדימה?" בתמונה הגדולה, על פי הביטוי הזה, המגמה הכללית תישאר בעינה למרות שלעתים נראה מהלכים כנגד המגמה. באותו האופן לעתים נראה מגמה שורית בתוך מגמה כללית דובית... ולהיפך.

שים לב בגרף המצורף,


המגמה הכללית בגרף הנוכחי (4 שעות) מסומנת על ידי הקו האדום כמגמה דובית. במסגרת המגמה הזו ניתן לראות קווים שחורים רבים שמייצגים מגמות עולות (בעצם כנגד המגמה הכללית), עם זאת המגמה הדובית היא המגמה השלטת.

זוהי גם דוגמא לכך שלעתים אנו יכולים להסתכל בגרף שמתמקד במסגרת זמן קצרה יותר ולראות מגמה ´שונה´ ממה שאנו רואים בקנה המידה הגדול יותר. בשורה התחתונה, מסגרת הזמן הרחבה יותר מייצגת את הכיוון שיספק לנו הזדמנויות מסחר עם הסתברות הצלחה גבוהה יותר.
  • הדוגמה הנ"ל אינה בהכרח תקפה עוד ועל כן אין לראות בה הצעת מסחר

המכללה המקוונת של FXCM היא הראשונה מסוגה בארץ, והיא מאפשרת לסטודנטים להפוך לסוחרים מקצועיים מבלי לצאת מהבית. מלבד קורסים מקיפים בכל הרמות, באתר המכללה הייחודי תוכלו למצוא ספרייה לימודית וספריית וידאו, מרכז בחינות, הדרכות וידאו יומיות, פורום בוגרים ועוד.

מכללת FXCM מהווה בעצם מסגרת לקהילת פורקס ייחודית, המעניקה לסוחר היחיד במה להחלפת רעיונות ותמיכה מקצועית מידי מדריך פורקס מוסמך.

המכללה מנוהלת על ידי מריו רוטר, מדריך מט"ח מוסמך וסוחר פורקס רב ניסיון, ובסיוע צוות המחקר ומחלקת השירות של fxcm.co.il

לפרטים נוספים על מבחר הקורסים המוצעים במכללה המקוונת שלנו, לחץ כאן